Preşedintele TSD Arad, Ingrid Iordache: „Sunt dezamăgită de lipsa de pregătire a lui Sergiu Bîlcea”

1
297

Preşedintele TSD Arad, Ingrid Iordache, a reac­ţionat pe Facebook la o postare a vicepreşedintelui CJA Sergiu Bîlcea. Po­trivit acesteia, liberalul  a oferit cetăţenilor informaţii eronate cu privire la evoluţia preţului rovinie­telor.
„Cu tot respectul, domnule Bîlcea, însă în primul rând: creșterea tarifului rovinietelor se va face doar la mașini de mare tonaj, întrucât s-a impus printr-o directivă europeană încă  din data de 01 martie 2014. Aceste lucruri      s-au amânat, iar din cauza aceasta există riscul deschiderii procedurii de infringement împotriva României. Măsurile sunt susținute de explicaţiie detaliate ale Companiei Națio­nale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, printr-un comunicat public, cu documentele aferente atașate. Și în al doilea rând: inflația nu se poate produce în România, în momentul de față, întrucât au cres­cut și salariile, iar drept urmare, nu există riscul ca «produsele să ră­mâ­nă pe raft».
Chiar sunt dezamă­gită de lipsa de pregă­tire și de faptul că aces­- te aspecte sunt expuse chiar de vicepreședintele Consiliului Jude­țean Arad. Sunt neînteme­iate toate frazele sponsorizate pe Facebook ale acestui articol.
Aștept ca pe viitor să nu mai fiu nevoită să fac corectări măcar la chestiuni elementare“, afirmă Ingrid Iordache, pre­şedintele TSD Arad.
(G.A.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.