Douăsprezece echipe s-au bătut pentru trofeul pus în joc la ediția cu numărul 10 a Cupei Hagi Danone. Calificată pentru turneul de la Constanța în urma „zonei” de la Arad, echipa de fotbal a Şcolii Gimnaziale „Aurel Vlaicu” Arad a înregistrat o singură victorie și nu a putut depăși faza grupelor.
0-0, cu Universitatea Craiova, 0-2 cu LPS Banatul Timişoara, 3-0 cu Şcoala Vasile Conta Iaşi, 0-1 cu U Cluj Napoca şi 0-2 cu New Stars Bucureşti au fost rezultatele elevilor lui Flavius Stoica pentru un loc 4 în Grupa A. Arădenii rămân cu experiența frumoasă trăită în fieful „Regelui”, la Academia de Fotbal Gică Hagi următorii elevi ai Şcolii Gimnaziale „ Aurel Vlaicu”. Tudor Ghergar, David Kodoran, Ianis Bonchiş, Alexandru Berariu, Alexandru Budihala, Daian Tăutan, Darius Șiclovan, David Ştef, Vlad Băeșu, Radu Bătrân, Mario Salka și Andrei Cigherean a fost lotul deplasat de „Vlaicu” pe Litoral.
Câștigătoare a fost desemnată Universitatea Cluj, care va reprezenta România la Danone Nations Cup la Barcelona. Cupa Hagi Danone e cea mai importantă competiție de fotbal din România pentru copiii sub 12 ani.

Recomandările redacției