liceu

Grupul ţintă al proiectului îl reprezintă elevii din şcolile gimnaziale

Prevenirea comportamentului delicvent şi predelicvent este o iniţiativă a reprezentanţilor Centrului Multifuncţional de Consiliere şi Educaţie, compartimentul Prevenirea Marginalizării Sociale, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, în parteneriat cu reprezentanţii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Arad, Inspectoratului Judeţean de Poliţie, cadrele didactice şi elevii din Şcoala Gimnazială Avram Iancu Arad.

Grupul ţintă al proiectului îl reprezintă elevii din şcolile gimnaziale care pot fi victimele unor acte antisociale care pot avea loc în şcoală sau în afara şcolii. Obiectivul proiectului urmăreşte prevenirea actelor antisociale în cadrul elevilor care pot fi victime sau agresori.

„Cunoaşterea de către elevi şi părinţi a urmărilor actelor antisociale pot avea un impact deosebit în limitarea acestora. Proiectul va urmări rezolvarea punctuală a unor situaţii concrete care pot apărea în timp. Colectivul şcolii a fost foarte receptiv la iniţiativa acestora fiind dornici să fie purtate în derularea acestui proiect“, a declarat prof. Pompiliu Moldovan, directorul Şcolii Avram Iancu.

Recomandările redacției