Prevenția, mama sănătății: consultație cardiologică gratuită la SCJU Arad

0
283
Echipa medicală a Secției Clinice Cardiologie vă așteaptă de luni până vineri și la consultații în cabinetul de specialitate din cadrul Ambulatoriului SCJU Arad, situat la parterul clădirii principale a spitalului din strada Andrenyi Karoly, nr. 2-4.
Vă puteți programa telefonic la numărul: 0357 407 200 interior, 175, de luni până vineri între orele: 07.30-14.00.
Pe bază de programare și cu o simplă trimitere de la medicul de familie, beneficiați de un consult cardiologic în mod gratuit.
Mulți dintre noi alegem să ne prezentăm la medic doar când nu ne simțim bine și chiar și atunci mai amânăm puțin vizita la medicul de familie sau la medicul specialist!
Totuși prevenția este mama sănătății!
Bolile cardiovasculare sunt în topul deceselor premature în Europa și implicit în țara noastră.
Anual, pentru un control de rutină sau la recomandarea medicului de specialitate, se recomandă consultarea: la primele dureri în zona toracelui; dacă prezentați dispnee sau dificultăți de respirație; palpitații, edeme sau picioare umflate; la indicația medicului de familie; când există antecedente în istoricul familiei de boli cardiovasculare – afecțiunile cardiologice de care suferă membri ai familiei nu înseamnă că neapărat veți suferi și dumneavoastră de aceste afecțiuni însă prevenția presupune controlul periodic la medicul cardiolog; nivel crescut al colesterolului total; dacă aveți hipertensiune arterială; dacă aveți diabet zaharat; dacă suferiți de obezitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.