Prezenţă europeană a Universităţii Aurel Vlaicu la Bruxelles

0
322

Universitatea  Aurel Vlaicu a fost prezentă la Conferinţa europeană Economia circulară – glonţul de argint pentru competitivitatea şi sustenabilitatea Uniunii Europene, desfăşurată la Bruxelles, a avut printre participanţi şi o reprezentată a universităţii arădene Aurel Vlaicu: pe dr. Dana Codruţa Dudă Dăianu, conferenţiar universitar la  Fa­cul­tatea de Ştiinţe Economice a universităţii.
Pentru Universitatea Aurel Vlaicu, evenimentul s-a constituit într-o reală oportunitate de a stabili noi contacte cu mediul academic şi economic european, generându-se astfel premisele unor cooperări ştiinţifice şi posibilitatea realizării  de noi parteneriate cu universităţi şi cu oameni de afaceri de afaceri din economia reală. „Prezenţa universităţii noastre la această conferinţă aduce nu doar un plus de imagine pentru UAV, ci oferă cadrul pentru dezvoltarea unor relaţii academice şi economice europene, deschide noi oportunităţi de colaborare atât la nivel instituţional cât şi pentru cadrele didactice şi pentru studenţii universităţii”, a declarat prof. univ. dr. Ramona Lile, rector al UAV.
Organizată la finele lunii ianuarie de Asociaţia „Friends of Europe”, conferinţa s-a desfăşurat în  sala reprezentanţei la Bruxelles a landului german Renania de Nord-Westfalia şi a fost onorată de prezenţa lui Jyrki Katainen, vicepreşedintele Comisiei Europene pentru Locuri de Muncă, Creştere Economică, Investiţii şi Competitivitate. „Consider că acest eveniment a reprezentat o oportunitate importantă pentru participanţii din diverse medii: academic, bussines, instituţional să descopere oameni şi idei de substanţă care pot genera mai departe plusvaloare în activităţiile viitoare”, a declarat conf. univ. dr. Codruţa Dăianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.