Prima bursă a locurilor de muncă din Nădlac va ține patru zile

0
182

casa cultura nadlacGăzduită de Casa de Cultură a oraşului Nădlac – locație aflată în imediata vecinătate a Primăriei orașului, prima bursă a locurilor de muncă din acest oraș vestic va  dura patru zile.

După Pecica şi Sântana, a venit rândul orașului Nădlac să găzduiască cea de-a tre­ia bursă din cadrul proiectului „Cer­ce­ta­rea şi prognozarea pieţei muncii din vestul României. Evidenţierea şomajului ne­în­registrat din judeţul Arad”.

Salutara inițiativă a fost sprijinită cu punerea la dispoziție a unui săpațiu adecvat, cu logistică și personal de către Primăria orașului, personal de către primarul Vasile Ciceac.

„Chiar dacă este pentru prima dată când se organi­zează în oraşul Nădlac o bursă a lo­cu­ri­lor de muncă consider că a fost o inițiativă foarte bună care să continuie. Bursa s-a deschis luni și până acum sunt prezente șapte firme – din Nădlac, Arad și din alte localități din împrejurimi – și sunt așteptate și altele. Orarul este de la ora 9, la ora 17, parteneri fiind SC Analytika, Consulting SRL, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, AJOFM, Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad. Sperăm ca persoanele din zona noastră, aflate în căutarea unui loc de muncă, să-și poată găsi unul în aceste zile”  a subliniat  Vasile Ciceac.

Proiectul „Cercetarea şi prog­nozarea pieţei muncii din vestul Români­ei. Evidenţierea şomajului neînregistrat din ju­deţul Arad” – în valoarea de circa patru patru milioane de euro, beneficiază de finanţare eu­ropeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.