Prima dragoste nu se uită: Erik Lincar revine pe banca tehnică a lui Turris

0
325

Erik Lincar s-a întors la Turris Turnu Măgurele. Clubul a făcut acest anunț chiar în noaptea de Revelion, pe pagina de Facebook. Linkar plecase de la club în urmă cu două luni.
Clubul Turris Turnu Măgurele a anunțat întoarcerea lui Eric Lincar într-un mod inedit. Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook a echipei chiar în noaptea dintre ani.
„Acum la cumpăna dintre ani, vă urăm un călduros «La mulți ani!», anuntând pe această cale și faptul că am ajuns la un acord cu domnul Erik Lincar pentru preluarea funcției de antrenor principal. Bine ai revenit acasă, Mister!”, au scris cei de la Turris. Lincar a plecat acum două luni de la Turris, după o colaborare de un an și două luni. „Când cade zăpada şi suflă viforul, LUPUL singuratic moare, dar HAITA supravieţuieşte!”, au scris atunci cei de la club pe Facebook. Divorțul s-a produs în urma unui conflict dintre antrenor și jucătorul Cristi Bud.
Antrenorii şi etapele în care au condus Turris Oltul Turnu Măgurele în acest sezon: Erik Lincar (1-9), Florin Bratu (10-13), Marius Baciu (14-21, a preluat echipa în etapa a 15-a, iar meciul din etapa a 14-a a fost restanţă).
Cu Erik Lincar antrenor, Turris Oltul a înre­gistrat în Liga 2 şapte victorii, un egal şi o înfrângere. Acum, echipa se află pe locul 5, cu 32 de puncte, la nouă puncte în spatele liderului UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.