Primăria Municipiului Arad își va manifesta recunoștința față de proprietarii clădirilor istorice care au făcut un efort financiar și au renovat fațadele acestora, răsplătindu-i simbolic în cadrul primei ediții a Galei Clădirilor Istorice.

Evenimentul va avea loc în 12 decembrie 2022, la ora 18:00, în Marele Salon al Vechiului Cazinou din Arad și este dedicat celor care contribuie în mod activ la valorizarea patrimoniului construit al orașului.

Laureații evenimentului vor fi proprietari ai clădirilor istorice, președinți ai asociațiilor de proprietari dar și instituții care își au sediul în aceste clădiri.Aceștia vor primi diplome și plachete. Scopul evenimentului este de a-i încuraja, în continuare, pe cei care locuiesc în clădiri istorice să refacă fațadele degradate, astfel, contribuind la refacerea aspectului centrului orașului. “Apreciem inițiativa tuturor proprietarilor care și-au renovat fațadele clădirilor istorice din orașul nostru! Datorită lor, zona centrală arată acum mult mai frumos.  Aprecierea noastră se va materializa, oficial, în cadrul unui eveniment dedicat tuturor celor care au contribuit la valorizarea patrimoniului construit al Aradului.”, a declarat viceprimarul Aradului.

Recomandările redacției