O inițiativă deosebită se derulează în aceste zile la Sântana. Astfel, în perioada 1 – 3 mai 2013, Pri­- măria Oraşului Sântana a organizat, pe platoul din faţa Primăriei un original… Târg de Paşte.
La el au fost invitați să-și prezinte produsele atât mici meseriași cu diverse produse locale specifice, diverși producători de alimente tradiționale ori realizatori de aranjamente florale de sezon, cât și co­- mercianți din oraș dar și din zonele limitrofe. Nu vor lipsi, firește, dulciurile şi o largă gamă de jucării care să-i bucure pe cei mai mici cetățeni ai orașului.
„Este o primă ediție a acestui eveniment comercial, numit Târg de Paște și găzduit de amplul platou din fața Primăriei. Dorim ca și acest gen de manifestare să aibă viitoare ediții, pentru ca atât producătorii și comercianții, cât și mai ales cumpărătorii să aibă motivația unei ieșiri de ordin practic în centrul orașului, dar și să aibă o relaționare reciproc – avantajoasă cu toți ofertanții de produse, știut fiind faptul că la acest gen de evenimente prețurile se mai pot negocia“, a declarat Daniel Tomuța, primarul oraşului Sântana.

Recomandările redacției