Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, dă semne că se recuperează după rănile grave suferite în incendiul de la Colectiv, începând să aibă activitate pe pagina personală de Facebook.

Arădeanul Andrei Găluţ, singurul supravieţuitor din formaţia Goodbye to Gravity după tragedia din clubul Colectiv din Bucureşti, a schimbat fotografiile de profil şi coperta de pe Facebook, sâmbătă noapte. În una dintre poze apar membrii formaţiei, iar în cealaltă apare Andrei alături de o tânără, fotografiată cu spatele, care, cel mai probabil, este iubita lui, Mădălina Strugaru, care a decedat la 12 zile după incendiul din 30 octombrie 2015.

Andrei Găluţ a fost transferat la câteva zile după incendiu în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, unde a fost supus mai multor intervenţii.  Andrei a suferit trei intervenţii chirurgicale mari, complexe, toate la mâna dreaptă, dar şi altele, reparatorii. El a fost ars în partea de sus a corpului, la faţă, mână, gât şi spate. A suferit câteva intervenţii şi la faţă, dar mâna a fost cea mai afectată, fiind efectiv despicată şi foarte greu de salvat. Apropiaţii spun că starea de sănătate a lui Andrei se îmbunătăţeşte. Pe 30 octombrie 2015, trupa Goodbye to Gravity, îşi lansa în clubul Colectiv albumul „Mantras of War”. Patru din cei cinci membrii ai trupei au murit după dezastru, Andrei Găluţ fiind singurul supravieţuitor.

Recomandările redacției