celemeuUn nou demers menit să îi adune în sala de şedinţe a Palatului Administrativ pe aleşii Puterii şi pe cei ai Opoziţiei din Consiliul Local Municipal s-ar putea solda, marţi cu încă un eşec. Şedinţa ordinară a CLM, convocată pentru ziua de marţi a săptămânii care urmează, ar putea să fie cea dintâi întrevedere din noul an pentru consilierii locali. Asta după ce şedinţa extraordinară ce ar fi trebuit să se soldeze cu un vot pe proiectul de reducere a dărilor locale întocmit de consilierii USL a fost suspendată din lipsă de cvorum, pe fondul absenţei în masă a aleşilor Puterii. Un număr de 21 de proiecte de hotărâre ce îl au ca unic iniţiator pe primarul Gheorghe Falcă au fost menţionate pe ordinea de zi a şedinţei ordinare care ar trebui să aibă loc marţi, începând cu ora 14.
Puterea vrea o arteziană pe Mureş
Poate cel mai interesant dintre proiectele ce ar urma să fie supuse votului de săptămâna viitoare este cel referitor la intenţia municipalităţii de a investi circa 23 de mii de lei într-un studiu de fezabilitate pentru amenajarea unei fântâni arteziene pe Mureş, în zona Ştrandului Neptun. Nici celelalte proiecte aflate pe ordinea de zi a şedinţei nu sunt, însă, lipsite de greutate. Puterea locală va încerca, de pildă, să obţină votul favorabil al consiliului în privinţa aprobării unui alt studiu de fezabiolitate, de această dată referitor la reabilitarea trotuarelor din oraş. Nu lipsesc de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de marţi nici proiecte ce au ca scop constituirea unor comisii de evaluare a managementului de la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” sau Filarmonica de Stat, sau iniţiative ca acoperirea definitivă a deficitului bugetar din anul precedent. Mai rămâne, însă, de văzut dacă aleşii USL  se vor prezenta la votul de marţi, ţinând cont de anunţul lansat de aceştia la prima şedinţă extraordinară convocată în acest an. La momentul respectiv, aleşii Opoziţiei informau că vor sabota, la rândul lor, prin neprezentare la vot, toate iniţiativele Puterii.

  • aradean nemultumit spune:

    Daca consilierii din CLM ,reprezinta interesele aradenilor si nu a partidelor care i-au propulsat in CLM, atunci ar trebui sà aiba simt civic si sà vada care sunt prioritatile pentru aradeni. TROTUARELE din Arad sunt intr-un hal de neimaginat nici pentru ultimul sat din Romania,dar pentru a simti cat sunt de periculoase pentru pietonii care circula pe aceste „capcane” ar trebui sà umble si d-lor pe jos.Arteziana ar fi ultima investitie care ar fi benefica pt. aradeni,pana atunci, sunt zeci de alte prioritati,inclusiv renovari la centrala termica,care are perderi uriase,suportate tot de cetateanul platitor de impozite.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției