Prima sincopă pe teren propriu: UTA – CS Mioveni 1-1

0
375

CS Mioveni rămâne neînvinsă după primele șapte runde în ediția 2019-2020 a ligii secunde, fiind prima echipă ce-i marchează UTA-ei pe „Motorul”. A făcut-o o singură dată, cu toate că ocazii clare ca lumina zilei au mai fost la poarta lui Iacob. Până la urmă, a ieșit o remiză ce nu prea mulțumește niciuna dintre combatante, dar – cu siguranță – a mulțumit ochiul (tele)spectator.
Argeșenii au îmceput lansat partida și, după ce Stancu l-a blocat în ultimă instant pe V. Balint, au deschis tabela. În minutul 8, Isfan a centrat de pe dreapta, Coșereanu a trimis cu capul în poarta lui Iacob, ajutat și de bară. Ișfan putea mări diferența după doar trei minute, dar Iacob a intervenit excelent. Ioniță a trecut pe lângă egalare la mijlocul reprizei, când a trimis pe lângă din poziție excelentă după centrarea lui Stancu. Totuși, fostul jucător al Rapidului s-a revanșat cu două minute înainte de pauză. Croitoru a respins în sus șutul lui Stancu, Ilie a deviat la Ioniță, iar acesta a egalat cu un șut puternic, pe lângă goalkeeperul argeșean. La ultima fază a primei reprize, UTA putea să treacă în avantaj. Buhăcianu a depășit mai mulți adversari, inclusiv portarul, a tras la poartă din 7 metri, Celea a respins de pe linie, dar Miculescu fu­sese semnalizat în offside când a introdus balonul în poartă.
Același Miculescu a avut în gheată golul de 2-1 și după pauză. Imternaționalul de tineret a primit de la Ciprian Rus în gura porții, a trimis pe lângă Croitoru, dar Costin a respins din fața liniei porții. Pe final, argeșenii au scăpat de mai multe ori singuri cu portarul Iacob, dar italianul Massaro irosind două situații imense în minutele de prelungiri, terminând meciul în lacrimi.
Scor final 1-1 și UTA rămâne pe poziția a patra în clasament, însă cu un meci mai puțin față de echipele clasate pe podium.
Formații:
UTA: Iacob – A. Rus, Ilie, Șeroni, Stancu (Tomozei 70) – Miculescu, Lorenzi, Moise, Bustea (Ursu 59) – Buhăcianu, Ioniță (C. Rus 64) Antrenor: Laszlo Balint
Mioveni: Croitoru – R. Ghiță, Celea, Beța, Burnea – R. Costin, Anghelina (Șerban 59) – Ișfan (Massaro 64), Coșereanu, Hergheligiu (C. Alexe 87) – V. Balint. Antrenor: Marius Stoica
Arbitri: Horia Mladinovici – Andrei Constantinescu, Vlad Bârleanu (toți din din București): Rezervă: George Roman (Grădinari – Timiș)
Observatori FRF: Nicolae Grigorescu (Timișoara) și Daniel Sabou (Zalău)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.