După cum am mai scris, formularul de localizare este obligatoriu începând de luni,  în toate punctele de trecere a frontierei. Toți cetățenii care vor să intre în România trebuie să completeze acest document electronic, care va elimina triajul epidemiologic efectuat până acum de angajații DSP.

Potrivit datelor furnizate de Serviciul de Telecomunicații Speciale, de la lansarea aplicației https://plf.gov.ro și până luni dimineață la ora 10:00, 41.742 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România, conform digi24.

La această oră traficul la frontiera de vest se desfășoară  în condiţii normale, timpul maxim de aşteptare fiind de 40 de minute în  PTF Nădlac II.

Majoritatea românilor ajunși luni la frontieră nu aveau documentul completat, menționează sursa citată. Peste 5.600 de români au completat formularele, în primele ore ale dimineții ,la punctele de trecere a frontierei din vestul țării.

La punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 3.202 persoane au completat formulare până la acestă oră. Iar la punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – 2.460 de cetățeni au completat aceste formulare.

Luni dimineață, situația la punctele de frontieră părea mult mai calmă decât duminică. Haosul din ultimele zile pare să se fi încheiat la frontiera de vest a României.

sursa :Digi 24

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției