targTârgul de Iarnă organizat de munici­palitatea arădeană cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou s-a încheiat, luni, organizatorii începând demontarea căsuţelor şi platformelor special amenajate pentru acest eveniment.
Luni au mai fost deschise doar câteva dintre căsuţe, unde s-au mai comercia­lizat cărţi, dulciuri, plăcintă întinsă, cozonac secuiesc şi produse de partiserie.
Întreaga operaţiune de dezasamba­lare a platformelor pe care au fost montate căsuţele va fi încheiată în câteva zile. Pentru această ediţie a târgului au fost pregătite căsuţe, la care au fost comercializate produse specifice Sărbatorilor de Iarnă, organizatorii dorind să redea o parte din atmosfera de sărbătoare din marile capitale europene. „În cadrul Târgului de Iarnă au fost amenajate 33 de căsuţe, atât pe platoul din faţa Palatului Administrativ, cât şi pe strada Romul Veliciu. Am avut un ţarc cu reni, dar şi Atelierul lui Moş Crăciun, unde copiii au putut să-şi pună în valoare talentul la pictură. În fiecare seară au fost orga­nizate concerte”, a declarat Corina Dră­ghici, purtator de cuvânt al Primăriei municipiului Arad.
La Târgul de Iarnă au  fost comercializate produse tradiţionale din judeţ, produse de patiserie şi cofetărie, dar şi vin fiert şi ţuică fiartă. De asemenea, arădenii au putut să cumpere jucării, produse şi decoraţiuni interioare sau anti­- chităţi. În cadrul târgului a fost sărbătorită şi Ziua Naţională a României, la 1 Decembrie, când comercianţii au servit fasole cu ciolan, cârnaţi şi vin fiert.
Comercianţii care au închiriat spaţiile puse la dispoziţie de organizatori au spus că vânzările au fost „satisfăcătoare“. Aceştia au mai spus că s-au vândut foarte bine produsele alimentare. De asemenea, s-au vândut bine vinul fiert, ţuica fiartă şi băuturile răcoritoare.
Următoarea manifestare de acest gen, organizată de Primăria Arad, va fi Târgul de Primăvară, care se va deschide în preajma Sărbătorilor Pascale.

Recomandările redacției