scoliPeste 10 milioane de lei pentru școlile și grădinițele din municipiul Arad, aceasta este valoarea totală a lucrărilor și a investițiilor Primăriei Municipiului Arad în anul 2014.

Alocările bugetare au vizat modernizarea clădirilor și instalațiilor, extinderea spațiului  pentru activitățile de învățământ și îmbunătățirea confortului termic al elevilor și preșcolarilor arădeni.

„Educația este o prioritate pentru comunitatea noastră. Ca și administrație locală realizăm tot ceea ce depinde de noi pentru ca în școlile și grădinițele din municipiul Arad copiii noștri să aibă an de an condiții tot mai bune pentru a învăța. Am am construit prima școală nouă din oraș după 1989, în cartierul Gai, am obținut cei mai mulți bani europeni pentru învățământ, pentru Colegiul «Moise Nicoară„, rând pe rând modernizăm toate clădirile și dotările școlilor și grădinițelor. Trebuie să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat alături de municipalitate în acest efort de durată: directori, cadre didactice, părinți. Totuși ca primar, dar și ca părinte, regret că persoane care au responsabilități față de arădeni fac mari deservicii comunității, pentru că din cauza lor învățământul arădean pierde proiecte și oportunități“ a declarat cu ocazia începerii noului an școlar primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Recomandările redacției