transportPrimăria municipiului Arad va contracta servicii de transport pentru elevii care provin din familii defavorizate şi urmează cursurile unei şcoli.

Serviciile, în valoare estimată de 120.967 lei, vor fi contractate prin licitaţie publică, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 2 aprilie, ora 10.00.

Conform caietului de sarcini, operatorul de transport va trebui să asigure transportul elevilor de la domiciliu la şcoală şi de la şcoală  la domiciliu, în conformitate cu rutele puse la dispoziţie de Primărie şi cu un program care prevede staţiile de îmbarcare şi orele de plecare şi de sosire a mijlocului de transport.

“Transportul se face în zilele săptămânii, de luni până vineri, conform programului curselor, exceptând perioada de vacanţă, precum şi cu ocazia altor acţiuni, iniţiate de Primărie, care se vor solicita în scris în baza comenzii”, se arată în caietul de sarcini.

În acelaşi document se mai precizează că operatorul va efectua cursele cu microbuze cu capacitatea de transport de minim 16 persoane.

Prima rută de transport va fi Arad-Variaşu Mare şi retur, pentru copiii care frecventează Şcoala generală “Nicolae Bălcescu” din Arad.

A doua rută va fi Arad – IAS Aradul Nou pentru copiii care frecventează Şcoala Generală nr. 20 şi Liceul “Adam Muller Gutenbrunn”.

Cea de-a treia rută va fi Arad –  IAS Mureşul, pentru copiii care frecventează Şcoala generală nr. 3 şi Şcoala generală nr. 18.

A patra rută, Arad – IAS Sântoma, va transporta copiii care frecventează Şcoala Generală nr. 10, iar cea de-a cincea rută, Vlaicu-Subcetate, va transporta copiii din cartierul Aurel Vlaicu în cartierul Subcetate.

 

 

Recomandările redacției