Amicalul „Bătrânei Doamne” cu Șoimii Lipova nu a fost tocmai unul de prezentare a lotului de jucători pentru sezonul 2018-2019, astfel că utiștii sunt chemați joi seara, pe noua arenă „Motorul” pentru o prezentare așa cum scrie la carte. Deși imperfecțiuni (marcaje strâmbe, porțiuni vălurite și cu prea puțină iarbă sintetică) s-au găsit destule și ieri de către reprezentanții Primăriei, dar și de către jucătorii și antrenorii UTA-ei, care au susținut un prim antrenament complet pe noul sintetic, gazonul montat de firma ISCHIA va fi recepționat până joi. Tot atunci, în nocturnă, susținătorii Campioanei Provinciei sunt invitați în Aradul Nou.
„UTA își invită toți susținătorii joi (2 august) seara, la stadionul «Motorul», unde reflec­- toarele vor fi aprinse pentru prezentarea clubului! De la ora 21:00, apar în fața publicului toate echipele din cadrul clubului, precum și staff-urile tehnice, începând cu grupele de copii și încheind cu echipa mare.
Suporterii noștri au ocazia să vadă pe viu și echipamentul pe care UTA îl va purta în stagiunea 2018-2019 a ligii secunde cu ocazia unui meci demonstrativ organizat între componenții lotului primei echipe. Accesul este gratuit, vă așteptăm în număr cât mai mare!” – se precizează pe site-ul oficial al clubului emblemă al orașului.
Altfel, utiștii dispută și azi un meci amical în județul Timiș, pe terenul divizionarei a patra, Avântul Periam.
Confruntarea ar trebui să înceapă în jurul orei 17.
(C.M.)

Recomandările redacției