Sunt zile calde în privința posibilei mutări a lui Bogdan Burlă de pe „Motorul” în Ghencea. Condu­cerea clubului UTA a primit o ofertă oficială din partea Stelei, pe care încă o analizează, sperând – totodată – ca la licitație să se înscrie și alte grupări, eventual Dinamo ce
s-a arătat și ea interesată de fotba­listul arădean.
Bineînțeles, un cuvânt important îl va avea și tânărul fundaș de bandă stângă, care – parcă – e ajutat să plece de la Arad. Puțină lume știe că vestiarele de pe arena din Aradul Nou sunt alimentate cu apă caldă de două boilere. Au fost trei, unul a fost demontat demult, iar între timp un altul s-a defectat. Oficialii clubului fanion au făcut toate demersurile la Primărie, cea care administrează stadionul, pentru rezolvarea problemei, dar fără succes. Există zile când nu toți utiștii reușesc să facă un duș cald după antrenamente, iar la meciurile oficiale e de la sine înțeles că apa trebuie să le ajungă și adversarilor.
Prin urmare, există mereu fotbaliști care ajung să se spele cu apă rece sau pur și simplu preferă să plece transpirați și murdari de la stadion. Sâmbătă, chiar Bogdan Burlă, care jucase răcit (răceală la care se pare că au contribuit și dușurile reci din timpul săptămânii) cu Olimpia a ieșit pe poarta stadionului plin de noroi și atunci nu e îndreptățit să spere măcar la condiții normale de performanță?
Cum aceeași Primărie întârzie inexplicabil lucările la noua arenă din Calea Aurel Vlaicu, iar Botiș et. comp. vor fi nevoiți să joace pentru încă una-două ierni în mocirla de pe „Motorul”, nu ne mirăm de ce tinerele talente căută un viitor mai bun.
Despre oportunitatea sportivă ca Burlă să facă pasul chiar din această iarnă la Campioana României a vorbit Roland Nagy la finalul confruntării cu Olimpia Satu Mare. „E titular și piesă de bază la UTA încă din sezonul trecut în Liga a III-a și a jucat constant bine. E prematur ca eu să spun acum ce ar fi bine pentru el. De muncit trebuie să muncească oriunde ar juca, doar că la o echipă precum Steaua presiunea rezultatelor e mult mai mare. Dacă va face pasul în Liga 1 trebuie să se impună rapid, calități și voință are. E și un fotbalist polivalent în opinia mea, poate să joace pe două-trei posturi, deci are ceva perspective. Are și o personalitate puternică, dar la echipele mari cam toți jucătorii sunt așa. Nu știu ce să spun, eu când am plecat de la UTA am ajuns la Brașov mai întâi și apoi la Steaua…”, a punctat „principalul” arădenilor.

Recomandările redacției