Dacă în urmă cu o săptămână, viceprimarul Călin Bibarț remarca „dezastrul” lăsat de galeria lui Poli după derby-ul Vestului, cu gardul rupt și zeci de scaune distruse, astăzi, angajații Primăriei au purces la reparații. De fapt, gardul fusese reparat de câteva zile, iar tabela alimentată din nou cu curent, pentru ca în această dimineață să vină rândul a trei sectoare să primească o nouă „haină”.

500 de scaune vor fi schimbate deocamdată pe „Motorul” la tribuna VIP, sectorul A0 și cel unde de obicei stau copiii, dar care a fost „sacrificat” pentru ca „ultrașii” lui Poli să poată intra cu toții pe stadion. Totodată, „experții” de la Primărie au realizat că distrugerea în masă a scaunelor de la începutul sezonului și până acum a fost favorizată și de prinderea acestora doar de scheletul metalic al tribunelor, astfel că de acum se va monta și un strat de scândură sub ele.

Din informațiile noastre, în pauza competițională de vară se va reîmbrăca toată arena din Aradul Nou după noul sistem de prindere, asta însemnând – bineînțeles – că nu se pune problema ca UTA să revină în Calea Aurel Vlaicu, pe noua arenă „Francisc Neuman” nici în acest an.

UTA mai are de disputat două partide pe teren propriu în acest sezon competițional, miercuri, în intermediară, cu Aerostar Bacău (ora 18) și în weekendul 24-26 mai, cu Petrolul Ploiești.

Recomandările redacției