În condițiile în care lucrările și dotările de la Arena „Francisc Neuman” ridică multe semne de întrebare, Primăria are ca prioritate scoaterea la concurs… a siglei luminoase. Deocamdată, oficialitățile locale nu au niciun punct oficial privind „schița UTA” făcută din scaunele tribunei a doua, din care lipsește litera T sau în legătură cu înscripționarea scaunelor de la banca de re­zerve cu stema orașului și nu cea a clubului UTA, dar gândul le zboară la o siglă, care, din punctul nostru de vedere, ar trebui să fie cât mai simplă.
Dar iată ce spune primarul interimar al Aradului, Călin Bibarț: „Luând în considerare reacțiile și propunerile majoritare ale cititorilor la postarea referitoare la sigla ce va fi montată la intrarea în Stadionul «Francisc Neuman», consider că modul cel mai deschis prin care putem avea un rezultat fericit ar fi organizarea unui concurs pentru realizarea grafică a acestei sigle”.
Propunerile vor fi depuse la Registratura Primăriei, Camera 5, în format tipărit sau simu­lare foto, împreună cu datele de contact ale autorului, până în data de 20 martie. Lucrările vor fi apoi analizate de o comisie din care vor face parte un grafician, un profesor de arte, un reprezentant al Clubului UTA și un reprezentant al Primăriei.

Recomandările redacției