Primăria se joacă ,,de-a alba neagra” cu nervii micălăcenilor

0
715

După cum bine se știe, de la începutul lunii februarie, mai precis în data de 5.02.2021,  pasajul care face legătura între Bulevardul Nicolae Titulescu și cartierul Micălaca zonele I și II, a devenit pietonal. Comisia de Sistematizare a Circulației din cadrul Primăriei, a hotărât să schimbe decizia inițială de interzicere a accesului pietonilor și instituirea sensului unic dinspre strada Exterioară înspre Bulevardul Nicolae Titulescu. Așa că au închis zona, circulația desfășurându-se exclusiv pietonal.  Locuitorii din zonă au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută, închizându-se pasajul pentru autovehicule și rămânând doar pietonal. Această schimbare, a adus cu sine un val de critici și nemulțumiri în rândul șoferilor din zonă. Ca să se lămurească, primarul orașului a făcut și el traseul ocolitor și a ajuns la concluzia că nu este nici o problemă dacă acest pasaj a devenit pietonal. Însă, locuitorii din zonă nu au fost deloc mulțumiți de situație și au făcut o serie de plângeri la ,, poarta” Primăriei. Sătui probabil de numeroasele sesizări, cei care se ocupă de ,,sistematizarea” orașului, s-au ,,îndurat” se pare.

Astfel, Comisia din cadrul Primăriei care a hotărât închiderea zonei, a ajuns la concluzia uimitoare, că această hotărâre de restricționare a traficului rutier prin acest pasaj este una greșită, deoarece traficul în zonă este grav afectat. Așadar, în acestă dimineață, un echipaj al  Politiei Locale, a fost surprins în zonă, discutând cu oamenii care treceau prin pasaj. Se pare că se dorește reluarea traficului rutier în zonă.

Până atunci, șoferii continuă să facă ocol, să piardă vremea pe drumuri, în timp ce Comisia de Sistematizare a Circulației se joacă de-a ,,alba neagra” cu nervii oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.