doinaMai multe persoane au intrat, la sfârşitul săptămânii trecute, prin efracţie, în Primăria din Zădăreni, furând seiful instituţiei. Spărgătorilor nu le-a stat nimic în cale, pentru reuşita operaţiunii – care s-a dovedit a fi un eşec – distrugând nu mai puţin de trei uşi: pe cea a Secretariatului, a Contabilităţii şi a Caseriei.

Doina Petri, primarul comunei, ne-a declarat acum câteva minute: „Cred că, de fapt, era vizată Poşta, ţinând cont că se află aproape de Primărie. Acum este la modă să spargi oficii poştale…Hoţii au intrat prin curtea din spate, care este comună cu cea a Poştei. Au muncit mult să spargă toate uşile… Au furat seiful blindat, dar nu au avut ce lua din el, pentru că noi, la sfârşitul săptămânii, depunem banii la bancă. Oricum, paguba nu este de neglijat. Uşa blindată pe care au spart-o valorează 4800 de lei. Pe celelalte uşi le putem repara…”

Poliţia a fost sesizată luni dimineaţă, de doi funcţionari ai Primăriei Zădăreni.

Vom reveni.

Dacian Don

  • Keny spune:

    iti aduci aminte cind ti-am spart usa … ?

  • A.Pop spune:

    Nu exista paznic ? Nu exista sisteme electronice de paza/alarmare ? Primarul si CL ar trebui pusi sa plateasca integral paguba, pentru ca nu au luat nici un fel de masuri de securitate.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției