Primarii și secretarii, la instruire în Moneasa

0
662

În săptămâna care a trecut a avut loc instruirea cu primari și secretari la Moneasa. Locul de instruire a fost o sală spațioasă din Hotelul Parc, complex în care au și fost cazați și au luat masa participanții. Activitatea a fost organizată de instituția prefectului, în fruntea căreia se află doamna Florentina Horgea, prefectul județului Arad, care a fost însoțită de domnul Vasilică Damian, subprefectul județului Arad.

 

Această instruire s-a axat pe mai multe domenii de activitate. La instruire au participat specialiști și șefi de instituții care au prezentat celor prezenți noutăți legislative, fiecare venind cu ceva nou pentru cei aflați în sală. Prezentă la această întâlnire a fost și doamna Adriana Croitoru, secretar de stat și președinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. Au mai fost prezentate sarcinile ce le revin primarilor și secretarilor unităților administrativ-teritoriale, în vederea organizării și desfășurării în bune condiții ale alegerilor pentru membri din România în Parlamentul European.

 

Sper că fiecare și-a însușit tot ce a fost necesar din această instruire”, a spus doamna Florentina Horgea, aflată în funcția de Prefect al Județului Arad.

Voicu Sida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.