Primarul Aradului asigură că primăria rămâne principalul partener al Clubului UTA

0
196

În urma informațiilor apărute în spațiul public cu privire la organizarea unei noi sesiuni de finanțări nerambursabile, Primăria Municipiului Arad face următoarele precizări:
Răspunsul formulat la solicitarea publicației online Sport Arad făcea referire strict la Legea nr. 350/2005, lege în baza căreia municipalitatea finanțează clu­burile sportive pe bază de proiecte, însă intrarea în vigoare a Legii 115/2020 dă posibilitatea administrației publice locale să acorde în mod direct alocații bugetare cluburilor sportive, pe bază de Hotărâre a Consiliului Local Municipal.
Această nouă prevedere legală reprezintă un real sprijin pentru cluburi, având în vedere procedura simplificată de alocare a acestor fonduri.
„În acest sens, chiar în cursul acestei dimineți (n.r. dimineața de ieri) am avut o întâlnire cu reprezentanții clubului, convenind asupra faptului că noua prevedere legală este cea mai eficientă soluție de finanțare a Clubului UTA în acest moment. Primăria Municipiului Arad a fost și rămâne principalul partener al Clubului UTA, mai ales în contextul mult așteptatei promovări în Liga I ”, dă asigurări primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.