FOTO: Ciprian Petcuț

După o perioadă de toleranță ca răsplată pentru contribuția la reînvierea echipei fanion a Aradului sub forma proiectului „UTA Bătrâna Doamnă”, suporterii arădeni au erupt împotriva lui Gheorghe Falcă la finalul derby-ului cu ASU Poli. Primul edil și „argatul” său responsabil cu întreținerea bazelor sportive, Marin Dugăeșescu, sunt considerați principalii vinovați pentru „orezăria” de pe „Motorul”, cu care, prin intermediul televiziunilor, ne-am mai făcut odată de râs în toată țara.
După ce și-au aplaudat favoriții plini din cap până în picioare de noroi, semn că au apreciat efortul depus în mocirla din Aradul Nou, fanii din galerie au scandat-cântat celebrul refren: „Ghiță Falcă pleacă din Arad, du-te înapoi la Brad…”.Bineînțeles, edilul nu s-a sinchisit să ajungă la cel mai important eveniment sportiv al toamnei în orașul pe care (încă) îl păstorește, ci – probabil – e prea preocupat cu campania electorală la nivel național pentru parlamentarii PNL.
Scandările anti-Falcă din peluza arădeană erau la modă pe vechea arenă „Francisc Neuman”, primarul fiind considerat părtaș la procesul de înstrăinare a clubului și ajungerea lui în colaps. Asumarea noului proiect UTA l-a mai scos din bătaia puștii, însă halul în care se prezintă terenurile din municipiu
i-au scos din pepeni pe fanii „Bătrânei Doamne”.

Recomandările redacției