Primarul din Beliu a făcut cale întoarsă de la mare: a lăsat mașina în fața primăriei și a plecat cu cea personală

6
19395

În urma articolului nostru de ieri www.glsa.ro/primarul-din-beliu-isi-urca-familia-in-jeep-ul-de-un-miliard-de-lei-si-pleaca-la-mare-doar-ca-masina-apartine-primariei , primarul Emanuel Horhat Coraș a făcut cale întoarsă. Primarul a pornit la mare cu familia sa joi, undeva în jurul orei 16.00, cu jeep-ul de un miliard de lei vechi, aparținând Primăriei Beliu, însă în urma articolului nostru s-a întors din drum.

Așa cum a plecat ostentativ cu mașina de serviciu a primăriei, plătită din bani publici, pentru a se relaxa la mare, tot ostentativ a parcat mașina în fața primăriei, să o vadă toată lumea. Asta s-a întâmplat joi seară, în jurul orei 23.00. „De obicei, mașina este parcată în curtea primăriei, dar pentru a le arăta tuturor că nu a plecat cu ea, primarul a parcat-o aseară în fața primăriei. Vă dați seama câte telefoane a primit primarul de la apropiații lui din primărie pentru a-l convinge să se întoarcă din drumul către mare și să lase mașina de serviciu la locul ei“, ne-au transmis cetățeni ai comunei Beliu.

Primarul și-a reluat drumul către mare, însă de data aceasta cu mașina personală.  

 

 

6 COMENTARII

  1. Aloooo, ziaru de caca, schimbă subiectul, că presimt că va fi costisitor pt șefi dacă veți continua, presupun că ați auzit de acțiuni în instanță pentru distrugerea imaginii publice, denigrare, etc….. sunteți cinico-comici.(cacofonia e voită) se asortează cu voi….. Acum nu mai știți ce să inventați că vi-au sărit cetățenii in cap ?!?? Emanuel Horhat e iubit și apreciat la Beliu…..deci dați-i înainte cu tupeu…. Oricum sunteți de râs. Mă mir totuși cum redactorul șef, pe care îl credeam într-un fel….mai digeră așa ceva ….bravo d-l Sida Voicu….intrat în lături… oricum te mănâncă porcii…

  2. Vai si-amar.. Mașina aia e parcată acolo de miercuri.. Acolo era și când am fost eu în zonă.. Sunteți niște mincinoși.. Pentru asta vă dau block, ca să nu mai citesc porcăriile voastre inventate.

  3. Câtă răutate!!!!
    Domnul primar, cu familia, știa de cca 3 săptămâni cu ce mașina merge și acea masina nu era nici mașina Primariei, nici mașina personală. Am mers împreună cu mașina mea.
    CE DUMNEZEU SE INTAMPLA CU PRESA!!!! Va mai mirați ca lumea nu se mai informează din presă !!!

    • Asta nu e presă! Asta e calomnie și atac la persoană.. Ar trebui să îi dea un judecată primarul pentru toate invențiile astea.. Sigur i-ar lăsa fără calculator, că altceva nu cred că au ăștia cu ziarul lor fantomă..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.