Primarul din Curtici: „Mi-am pus mandatul la dispoziția prefectului“

0
215

După câte se pare, acțiunea de verificare a compatibilității ori de depistare a incompatibilității aleșilor – în speță a celor locali – este departe de a se fi încheiat. Astfel, finalizările unor astfel de acțiuni ale Agenției Naționale de Integritate (ANI) continuă să evidețieze astfel de situații.
Cel mai recent caz de la noi pare a fi cel al primarului orașului Curtici, Nicolae A. Aniţei care, nu mai departe decât la finele săptămânii trecute a fost găsit, după spusele proprii, în situație de imcompatibilitate „conform site-ului instituției, deoarece eu încă nu am primit nici o comunicare în acest sens“.
Ca urmare a acestui înscris, primarul din Curtici a luat o hotărâre în consecință, după cum ne-a spus chiar el, duminică după-amiază.
„Eu mi-am pus mandatul la dispoziția Prefectului, printr-o înștiințare pe care am depus-o în cadrul Primăriei Orașului Curtici și pe care secretarul de Primărie a avut obligația să o înainteze Prefectului (conform procedurilor în vigoare), lucru pe care eu cred că l-a și făcut. Deocamdată, repet, eu nu am primit o înștiințare sub forma unui înscris oficial pe hârtie, ceea ce mă face să cred că nici Prefectura nu a primit. În continuare… eu nu mai am nimic de spus decât că voi aștepta să se deruleze procedurile stabilite de lege“ ne-a precizat telefonic și foarte succint Nicolae A. Aniței. (F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.