Primarul din Zăbrani, trădat de Mihaela Borcea

1
358

Primarul din Zăbrani, Marian Toader, o acuză pe iubita sa, celebra Mihaela Borcea, de infidelitate. Doamna Borcea i-ar fi dat papucii edilului, de curând, cu toate că relaţia lor durează de mai bine de 4 ani, iar presupusa idilă pe care aceasta ar avea-o cu propriul şofer, un fost poliţist, condamnat pentru luare de mită, ține şi ea de câteva luni bune. Supărat, Marian Toader se arată deranjat de atitudinea Mihaelei, dar şi de faptul că noul bărbat din viaţa doamnei Borcea îi trimite mesaje de ameninţare.

Conform edilului din judeţul Arad, iubita sa, Mihaela Borcea, s-ar fi îndrăgostit de un fost ofiţer de la IPJ Ilfov, condamnat la închisoare pentru trafic de influenţă şi luare de mită în formă continuată. Cel în cauză, Sorin Rap, este, oficial, şoferul Mihaelei Borcea. Cei doi ar avea o relaţie încă de anul trecut. Iubitul doamnei Borcea, primarul comunei arădene Zăbrani, spune că, la început, prin ianuarie, când a fost sunat de către fosta iubită a bărbatului, care i-a spus adevărul, a crezut că cineva face glume, aşa că nu a luat în serios avertizmentul femeii.

Însă Mihaela Borcea ar fi negat că are o altă relaţie, iar faptul că iubita lui a călătorit cu acest bărbat în mai multe locuri de pe glob, nu i-a dat, la început, de gândit.

Pentru primarul arădean, surprizele neplăcute nu s-au încheiat nici după despărţire, pentru că omul crede că a fost înşelat de mai multe ori.

În urmă cu o lună, Mihaela l-a invitat pe Marian Toader la un eveniment monden. Atunci, primarul nu şi-a dat seama că iubita lui are, în paralel, o relaţie şi a aflat despre acest lucru de-abia ieri…

Pe de altă parte, fostă iubita a actualului partener al Mihaelei Borcea susţine că i-ar fi stat alături individului pe durata în care Sorin Rap a făcut puşcărie.

Primarul din Zăbrani, care a avut o relaţie de aproape 5 ani cu Mihaela Borcea, spune că a aflat foarte târziu de faptul că iubita lui, Mihaela Borcea, are o aventură şi că relaţia lor a luat sfârşit. Problemele nu se opresc aici, pentru că şoferul, noul partener al Mihaelei Borcea, i-a trimis edilului mai multe mesaje de ameninţare.

Legat de acuzaţiile de infidelitate, Mihaela Borcea nu a dorit să comenteze.

(C.C.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.