Primarul Falcă l-a urechiat pe consilierul Lupaş pe tema regulamentului CLM

0
405

ridicol[1]Primarul municipiului Arad, Gheor­ghe Falcă, l-a „urechiat”, miercuri, pe consilierul PSD Marin Lupaş, acu­zându-l pe acesta că nu cunoaşte regulamentul de funcţionare al Consiliului Local Municipal, că este „duplicitar” şi l-a îndemnat să citească legislaţia în vigoare.
Discuţiile au avut loc la sfârşitul primei şedinţe ordinare a Consiliului Local Municipal Arad din acest an când Marin Lupaş (PSD) a cerut lămuriri cu privire la unele acte legislative emise anul trecut.
Însă, imediat, primarul Gheorghe Falcă, i-a demostrat că nu cunoaşte legislaţia în vigoare şi nu ştie ce a votat. „PUZ zone protejate este o însumare de documete. Dacă nu era legal, secretarul Primăriei ne spunea. Au trecut 2 ani şi jumătate de când aţi fost ales în Consiliul Local Municipal şi văd că nu cunoaşteţi regulamentul de funcţionare al consiliului. Puneţi mâna pe carte şi citiţi pentru că vă faceţi de râs. După doi ani şi jumătate de administraţie ar trebui să vă daţi demisia pentru că nu ştiţi că aţi votat un amendament şi acum ne spuneţi că nu este legal”, a spus Gheorghe Falcă, după care a continuat să-l ridicu­lizeze pe Marin Lupaş adresându-i o întrebare la care nu a primit răspuns: „Vă întreb: Ştiţi ce act urmează să se întocmească după un PUZ?”.
Marin Lupaş i-a cerut primarului să nu îi mai jignească pe consilierii locali şi i-a mai spus ediulului şef că el „nu este slugarnic”.
Însă, replica primarului nu s-a lăsat aşteptată, Falcă prevăzându-i acestuia că „în 2016 va dispărea din politică”. „Vă aduceţi aminte de Rodica Borza şi Claudiu Cristea? Au dispărut din politică şi din administraţie pentru că nu au spus adevărul. Opriţi-vă cu minciunile. Pentru că vă garantez, cum au dispărut cei doi, aşa, din 2016 veţi dispărea şi dumneavoastră şi din politică şi din administraţie”, a mai spus primarul.
Gheorghe Falcă a mai anunţat că, în curând va face publice mai multe documente prin care va demonstra că cei care protestează împotriva distrugerii Parcului Mihai Eminescu, în trecut, au desfiinţat spaţii verzi din oraş. „O să aduc documente în care se va putea vedea cum Ovidiu Ma­rian şi Claudiu Cristea au dat terenuri şi au desfiinţat spaţii verzi. Nu e posibil aşa ceva. Cei care au participat la diminuarea spaţiilor verzi din municipiul Arad, printre care Marcel Chişcan şi Claudiu Cristea, vânzătorii de spaţii verzi, azi ne dau lecţii?”, a mai spus primarul.
Discuţia în contradictoriu între primar şi consilierul PSD a avut loc la finalul dezbaterilor care au avut  ca temă Parcul Eminescu din municipiul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.