Primarul Falcă merge la Bristol – oraş Capitală Europeană Verde în 2015

1
468

bristol

Primarul Gheorghe Falcă a anunţat, la sfârşitul acestei săptămâni, într-o conferinţă de presă susţinută la Primărie, că, în perioada 22-24 octombrie, se va afla în Anglia, la Bristol, oraş care este Capitală Europeană Verde 2015.

„Sunt bucuros că, la raportul de activitate pe care îl va prezenta oraşul Bristol, din numărul mare de primari, sunt inclus între cei 20 de invitaţi. Aradul este singurul oraş din România care candidează pentru titlul de Capitală Europeană Verde 2018. Oferta noastră va fi prezentată public începând cu luna noiembrie. De aceea, vizita aceasta e importantă. Voi participa la cele trei dezbateri pentru a primi informaţiile necesare pentru candidatura oraşului nostru la titlul de Capitală Europeană Verde 2018”,  a informat Gheorghe Falcă.

Din programul vizitei fac parte: reuniunea liderilor municipali, turul Capitalei Europene Verzi, dar şi o reuniune de afaceri.

Sunt programate şi două mese rotunde, unde se va discuta despre inovare şi investiţiile urbane strategice, dar şi despre transportul durabil şi mobilitate, precum şi despre colaborarea publică şi privată.

Paula Bulzan

1 COMENTARIU

  1. Sper ca duce cu dansul imagini luate din „zona verde” a fostei caramidarii, sau a lanurilor de plante alergene dintre Subcetate si Aradul-Nou, sau al deponeelor ilegale de gunoi de la iesirea spre Fantanele sau…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.