Primarul Falcă a salutat deblocarea construcţiei bazinului de polo din municipiu

0
545

poloPrimarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă a salutat implicarea marii campioane Gabriela Szabo, în calitate de Ministru al Sporturilor, în deblocarea construcției noului bazin de polo, proiect inițiat și co-finanțat de municipiul Arad din anul 2009.
„Ţin să o felicit pe doamna Gabriela Szabo pentru modul în care a reușit să-l convingă pe ministrul Dragnea să deblocheze proiectul pe care l-a oprit când s-a instalat la Ministerul Dezvoltării. Este una din investiţiile oprite în Arad de Guvernul Ponta, alături de șantierele celor două pasaje peste șoseaua de centură. Este una din nedreptăţile pe care acest Guvern le-a făcut arădenilor. În toţi acești ani sportivii arădeni nu s-au putut antrena pentru performanţe maxime iar orașul a fost obligat să ţină blocate fonduri proprii“ a declarat Gheorghe Falcă.
Primăria Municipiului Arad a promovat în urmă cu 6 ani proiectul pentru construcția unui nou bazin de polo în cadrul programului “Bazine de înot” al Companiei Naționale de Investiții.
Primăria a pus la dispoziţie terenul pentru noul obiectiv (în cartierul Subcetate) şi și-a asumat realizarea din fonduri proprii a utilităţilor şi amenajărilor exterioare: căi de acces, spaţii de parcare, iluminat public etc., reprezentând o cofinanțare de 30% din valoarea totală a investiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.