falcaÎn încercarea de a câştiga simpatia membrilor PD-L, primarul Gheorghe Falcă a început să stâlcească limba română, făcând aceleaşi greşeli pe care le-a făcut şi fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, stâlcind limba română. La fel ca EBA, Falcă a început să folosească greşit plurarul cuvântului succes.

Primarul Falcă a avut prima scăpare de acest fel la deschiderea anului universitar, în faţa studenţilor de la UAV, când le-a urat celor prezenţi să aibă multe succesuri, nu succese, aşa cum ar fi fost normal. Greşeala a fost taxată cu ironie de Claudius Mladin, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, care le-a urat studenţilor să aibă „succesuri maxime şi eşece minime”.

Falcă a făcut o nouă greşeală de acest fel şi marţi seara, la Zălau, unde s-a întâlnit cu democrat-liberalii din zonă, pentru a-i convinge că este cel mai potrivit să reprezinte partidul la alegerile prezidenţiale. Primarul şi-a început discursul vorbind din nou despre „succesurile” sale. „După 18 ani, după multe succesuri, am ajuns şi eu preşedintele organizaţiei judeţene”, a spus Gheorghe Falcă, după cum se poate vedea pe o înregistrare pusă pe youtube. Mai departe, conform Adevărul de Sălaj, Falcă a mai folosit o expresie neortodoxă, vorbind despre oameni care „au ocupat interesul nostru”.

(L.Ş.)

Recomandările redacției