Primarul Gheorghe Falcă a debutat la Citizens în Liga a VI-a

0
144

citizens2Primarul Aradului, Gheorghe Falcă și-a făcut debutul în noua echipă Citizens, grupare ce evoluează din această ediție de campionat în liga a VI-a.
Cum la primul meci al lui Citizens acesta a lipsit datorită evenimentelor de la Țebea, Gheorghe Falcă a intrat în teren în ultimile 20 de minute ale partidei de sâmbătă, de la Sânpaul, unde echipa gazdă Victoria Lunca Teuz a învins cu            6-1. Prima repriză a fost mai echilibrată, Citizens având ocazii mai mari de a înscrie, două dintre ele chiar enorme. Motive ale acestei usturătoare înfrângeri au fost destule. În primul rând, din echipa Citizens au lipsit oamenii de bază: Grădinaru, Nagy, Mutică, Radu Anca și mai ales portarul Huțan. În al doilea rând, arbitrul jucător, Dorinel Herțeg a ajuns la teren doar la repriza a doua, el având meci de arbitrat în alt județ. În al treilea rând, fundașul Jurcă și stoperul Bogdan nu au mai repetat jocul bun din meciul precedent. Și nu în ultimul rând, echipa gazdă, condusă din teren de Cristi Sandu și Mircea Aslău, a jucat mai bine şi mai pragmatic.
Formații:
Victoria Lunca Teuz: Gudiu, Cîrja (Nemeth), Gîb, Horvath, Marinași, Filip, Aslău, Brîndușe (Păsărilă), Tipel, Sandu, Filip.
Citizens Arad: Aniculăiesei, l Has, Moșneag, Jurcă (Dorinel Herțeg), Koromi (Popa), Bogdan, Cîmpian, Bîlcea, Ioja (Gh. Falcă), Costea, Csernescki.
Au arbitrat: Sferdian Hidiș, Eduard Kocsis, Claudiu Lauko.
Observator AJF: Gheorghe Sfăt
Ioan Hamza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.