Primarul Gheorghe Falcă a adăugat și Japonia pe lista destinațiilor deplasărilor sale de anul acesta în interes de serviciu.
Reprezentanții municipalității anunță că acesta se află, începând de astăzi, în Țara Soarelui Răsare, pentru a participa la un seminar. „În perioada 21-25 mai 2018, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă este pre­zent la Tokyo şi Toyama (Japonia), unde participă la un semi­- nar în organizarea Centrului pentru dezvoltarea studiilor din Tokyo (TDLC), program lansat în 2004, de Banca Mondială în parteneriat cu Japonia. Seminarul integrează work­shop-uri, vizite pe teren, schim­- buri de cunoștințe și activități de planificare a acțiunilor şi se concentrează în jurul a patru teme: infrastructura urbană și urbanism, dimensiunile soci­ale, locuri de muncă și dezvoltarea economică şi implicaţii fiscale”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.
Mai trebuie spus că pe lângă delegația română, la seminar vor mai participa reprezentanții a altor 11 țări: China, Indonezia, Thailanda, Albania, Polonia, Argentina, Bulgaria, Chile, Peru, Uruguay şi Paraguay.
(L.Ș.)

Recomandările redacției