ineuReprezentanţii PD-L Ineu, prin vocea preşedintelui Sergiu Havaşi îl acuză pe primarul Călin Abrudan că a tăiat nişte tei şi paltini de pe strada Decebal. „Dacă până acum nu a reuşit să facă mare lucru pentru Ineu, primarul Abrudan Călin se poate mândri că a reuşit să facă, totuşi, ceva împotriva Ineului, împotriva ineuanilor: a băgat pur şi simplu drujbele în teii şi paltinii din zona străzii Decebal, către piaţă. Nu l-a interesat nici frumuseţea acelor zeci de copaci, nici vigoarea şi vârsta lor – timp de mai bine de 30 de ani au rezistat tentaţiei tuturor conducătorilor, comunişti sau ne-comunişti, pe care i-a avut Ineul, până a venit Abrudan cu druj­bele lui, au rezistat tentaţiei tuturor pofticioşilor de câştiguri ilicite ce s-au perindat cu afaceri sau gânduri necurate prin Ineu, până acum când primarul Abrudan şi-a pus drujbaşii în acţiune”, spune Sergiu Havaşi, preşedintele PD-L Ineu.
În replică primarul Ineului, Călin Abrudan, spune că este vorba despre 15 copaci, deci nu câteva zeci, că aceştia erau cariaţi, iar despre lemnul rezultat că a fost sau va fi dat pentru foc, unor persoane nevoiaşe şi unităţilor şcolare din oraş. „Deşi nu-mi place să răs­pund unor aberaţii, mă văd nevoit să aduc câteva precizări, pentru ca oamenii să cunoască adevărul, nu minciunile şi demagogia la care, iată, excelează până şi neînsemnaţii reprezentanţi ai PD-L din teritoriu. Astfel, au fost tăiaţi 15 copaci putrezi, cariaţi, fără mare valoare economică. De altfel, aceştia vor fi folosiţi ca lemn de foc la şcoli şi grădiniţe. Unii aveau un diametru de abia 25 de centimetri. În plus, am avut toate avizele necesare de la Ocolul Silvic Zărandul”, afirmă Abrudan.
De asemenea, Călin Abrudan a explicat şi ce doreşte să facă în zona respectivă în viitorul apropiat. „Doresc să amenajez frumos zona, cu tuja şi rondouri de flori”, a declarat Abrudan. Acesta este de părere că reprezentanţii PD-L, pe lângă faptul că au lăsat Ineul în datorii, critică şi lucrurile bune pe care administraţia pe care o conduce a început să le facă în oraş.

Recomandările redacției