Primarul comunei Zăbrani, democrat-liberalul Marian Toader, este decis să dea în judecată Administraţia de Drumuri şi Poduri a Judeţului Arad, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Arad, condus de un alt PD-L-ist.
Marian Toader reclamă faptul că din cauza stării proaste a Drumului Judeţean 682 şi-a distrus până acum trei jenţi în valoare de 600 de euro fiecare şi trei anvelope, în valoare de 1.700 de lei fiecare. O jantă şi o anvelopă au fost distruse ieri, la intrarea în comuna Zăbrani, într-o porţiune lăsată decapată de lucrătorii Administraţiei de Drumuri şi Poduri a Judeţului Arad. Edilul-şef spune că este la capătul răbdării aşa că îi va acţiona în instanţă pe cei vinovaţi. „Am ajuns la capătul răbdării şi sunt hotărât să-i dau în judecată pe cei de la Drumuri şi Poduri, care au lăsat două porţiuni decapate chiar la intrarea în localitate. L-am contactat telefonic pe cel responsabil de lucrările executate acolo şi mi-a spus că a retras echipele de muncitori din te­ren, lăsând drumul decopertat şi gropile şi mai mari decât erau înainte”, ne-a declarat primarul Marian Toader.
Acesta spune că era normal ca acele gropi să fie semnalizate, astfel încât autoturismele să nu aibă de suferit. „Nu înţeleg de ce nu semnalizează porţiunile de drum care sunt cu probleme. Pe de altă parte, dacă nu sunt bani pentru reabilitarea drumurilor jude­ţene, să fie făcute lucrări doar în limita bugetului existent, nu să înceapă lucrări şi să le lase de izbelişte din motive financiare”, a mai completat edilul.
Primarul Marian Toader va solicita în instanţă, Administraţiei de Drumuri şi Poduri a Judeţului Arad, despăgubiri con­sistente adică: 1.800 de euro (valoarea jenţilor) şi 5.100 de lei (valoarea anve­lopelor).

Recomandările redacției