Primarul Timișoarei a devenit părinte2- a născut soția lui

4
1528

Soția primarului Timișoarei a adus, astăzi, pe lume o fetiță sănătoasă. Yiran Lin și Dominic Fritz au decis că fetița se va numi Maya. „În vremuri de pericol o vulnerabilă minune… Bine ai venit, mica noastră timișoreancă! Ce responsabilitate pentru noi să-ți croim un oraș, o țară, o Europă în care să-ți poți atinge potențialul”, a scris Dominic Fritz pe Facebook, alături de o imagine în care apare ținând-o în brațe pe micuța Maya Luming Lin, scrie pressalert.ro

Dominic Fritz și Yiran Lin și-au unit destinele la finele lunii august, după o relație care a durat câțiva ani. Yiran Lin este de origine chineză și a lucrat la ONU.

Având în vedere că Dominic Fritz face parte din USR, ne simțim datori să subliniem faptul că primarul Timișoarei a devenit tătic sau părinte 2, așa cum le place celor de la USR – PLUS să spună, în urma nașterii soției sale. De asemenea, genul copilului este deocamdată cel de fetiță. 

Indiferent ce o fi pe viitor, noi îi urăm sănătate și bun venit pe lume!

4 COMENTARII

  1. Domnule Cotuna, de ce gândiţi binar? Mă dezamăgiţi profund. Acest Fritz, userist fiind, poate că este părinte3 sau părinte4. De ce un copil să aibă doar doi părinţi? Mie mi se pare de-a dreptul absurd. :)))

    • Cu ce a gresit ziaristul? Nu înțeleg. Doar usereii ăștia nu mai au voie să fie bărbați și femei, că nu e corect politic. Ei sunt partenerul unu, partenerul doi, partenerul trei, că doar într-o societate evoluată e perimat să gândești normal, cum o făceau bunicii și străbunicii noștri. A, era să uit, pe atunci bărbații nu aveau dreptul să nască, poate de aia erau așa de tradiționaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.