Primăvara vine la Teatru cu 11 reprezentații

0
145

În prima lună de primăvară, Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad îi așteaptă pe arădeni cu 11 reprezentații, dintre care două spectacole nou-nouțe.

Astfel, joi, 4 martie, de la ora 19, în Sala mare a Teatrului va fi pusă în scenă piesa „Cerere în căsătorie”, de A.P. Cehov – traducerea și adaptarea scenică, de Florin Covalciuc. Cel de-al doilea spectacol este o premieră cu publicul pe scenă, și anume „One (Wo) Man Show”, cu și de Zoltan Lovas. Acesta se va juca joi, 11 martie, de la ora 19, tot în Sala mare.

Zilele de joi, 11 martie, sâmbătă, 13 martie, și duminică, 14 martie vin toate cu spectacole regizate de Cristian Ban și jucate în Sala mare, începând cu ora 19.  Este vorba de spectacolele „Școala și familia”, după I. L. Caragiale, „Să ne cunoaștem mai bine”, nerecomandat tinerilor sub 16 ani – scenariu colectiv și ,,Ai mei erau super!” – scenariu colectiv bazat pe  întâmplări reale ale actorilor trupei.

Joi, 18 martie, și sâmbătă, 20 martie, pe scena Sălii mari, de la ora 19, arădenii pot vedea spectacolul „Take, Ianke și Cadîr”,  de Victor Ion Popa, în regia lui Laurian Oniga.

„One (Wo) Man Show” se va juca și duminică, 21 martie, tot de la ora 19, în Sala mare, iar „Cerere în căsătorie” încă o dată în seara de joi, 25 martie, de la ora 19, în aceeași sală.

Cea de-a doua premieră a lunii martie este cea a spectacolului ,,Ziua când vin marile maree”, din data de 27 martie, sâmbătă, cu un scenariu după texte scrise de Matei Vișniec. Este vorba tot de un spectacol cu publicul pe scenă , în regia Adrianei Ghiniță și Iuliei Dragoș, cu o scenografie semnată de Irina Chirilă. Spectacolul se va repeta duminică, 28 martie, în Sala mare, începând, în ambele seri, de la ora 19.

Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează online de pe platforma www.eventim.ro sau de la agenția de bilete a TCISA. Orarul agenției este:  marți, miercuri, vineri – 10.00 – 16.00, joi – 10.00 – 14.00 și 17.00 – 18.30, sâmbătă și duminică –  10.00-12.00 și 17.00-18.30. În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate de la casieria TCISA, doar până la ora 18:30.

„Spectatorii noștri sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru   limitarea  răspândirii COVID 19”, mai transmit reprezentanții TCISA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.