Primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2020, vândute în 30 de secunde

0
375

R ecord de vânzări la Untold 2020! Organizatorii au anunţat că primele 15.000 de abonamente pentru cea de-a şasea ediţie a festivalului, scoase la vânzare miercuri, la ora 14.00, s-au epuizat în doar 30 de secunde, scrie Click.
Sunt mulţi iubitori de muzică electronică și fani înrăiti ai Festivalului Untold. Aşa se explică de ce abonamentele scoase la vânzare cu nouă luni înainte de seria de concerte s-au epuizat în jumătate de minut. În această primă fază de vânzări, abonamentele sunt cel mai ieftine, costând 109 euro plus taxe, pentru cele patru zile de concerte, faţă de preţul final, care va fi de 199 euro plus taxe.
„În doar 30 de secunde, peste 15.000 de fani ai Festivalului Untold şi-au asigurat intrarea la unul dintre cele mai aşteptate festivaluri de mu­zică din lume, Untold. Cei care nu au reuşit să-şi achiziţioneze astăzi un abonament pentru ediţia din 2020 mai au o şansă săptămâna viitoare. Miercuri, 27 noiembrie, ora 14.00 e disponibilă o nouă serie de abonamente la preţuri speciale, începând de la 119 euro plus taxe. Acestea pot fi achizi­ţionate doar de cei care s-au înregistrat pe untold.com”, au transmis organi­- zatorii.
Festivalul Untold de anul viitor va avea loc între 30 iulie şi 2 august, la Cluj-Napoca.
Record de participanţi la Untold 2019
Peste 372.000 de participanţi au fost prezenţi în cele patru zile ale festivalului Untold din Cluj la ediţia din această vară. Cei mai mulţi spectatori au fost înregistraţi în ultima zi, când pe scena principală a ur­cat Robbie Willliams, invitatul special al ediţiei a V-a. Pe scena principală au mai cântat Armin van Buuren, Tinie Tempah, Nickz Romero, şi Martin Garrix. Dj-ul fran­cez David Guetta a revenit la Cluj-Napoca după ce a fost prezent la prima ediţie a festivalului.
Pentru Untold 2020, organizatorii și-au propus să-și depășească recordurile de la ediția aniversară din 2019, când festivalul a fost sold out încă din luna iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.