Veşti bune pentru femeia înjunghiată de fostul ei iubit în județul Arad, în timpul unei petreceri transmisă live pe Facebook. Victima, mamă a doi copii, este în afara oricărui pericol şi poate fi externată oricând din spitalul în care se află internat şi cel care a înjunghiat-o, tatăl copiilor lor. Din păcate, nu la fel de bune sunt veştile în ceea ce îl priveşte pe fratele femeii, înjunghiat şi el de către agresor, aflat în stare critică, tot la Spitalul Judeţean Arad.  

Tânăra care a fost atacată de fostul ei partener în noaptea de joi spre vineri în localitatea Nădab povestește pentru prima oară clipele de groază prin care a trecut.

Femeia a spus că a fost la o petrecere care s-a ținut în casa părinților ei din Nădab, unde fostul iubit a ajuns neinvitat țintit s-o atace. Individul a dat buzna în toiul petrecerii care se transmitea live pe rețeaua de socializare Facebook și i-a rănit cu un cuțit pe fosta iubită și pe fratele acesteia. „El ne-a văzut pe live. Am văzut că ne urmărește şi nu a mai durat mult până a venit peste noi în casă. M-a mai amenințat o dată, de două ori, că mă omoară”, a declarat tânăra înjunghiată.

Claudia Rancov, pe numele ei, are doi copii cu bărbatul care a vrut s-o omoare și sunt despărțiți de ceva vreme. Mama Claudiei a declarat că agresorul nu a vrut să accepte despărțirea și a amenințat-o de mai multe ori că o omoară. Nu se știe dacă până acum familia fetei sau chiar Claudia au depus plângeri la poliție pentru amenințarea cu moartea, ori dacă bărbatul avea ordin să nu se apropie de fosta parteneră.

„Avem trei persoane în spital, toate au suferit plăgi înjunghiate. O tânără înjunghiată în zona toracelui, un altul în stare gravă pe terapie intensivă cu o plagă în zona cordului (fratele victimei) şi a treia persoană, agresorul, cu o plagă înjunghiată în abdomen, la chirurgie, în stare stabilă. Din fericire, femeia este în afara oricărui pericol, starea ei fiind stabilizată de medici şi poate fi chiar externată”, ne-a declarat Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Arad.

Recomandările redacției