Primele impresii după reluarea Ligii 3 feminin

0
222

În Liga 3 Feminin s-au disputat duminică primele meciuri după pauza de mai bine de un an cauzată de pandemia de Covid-19.

În ultimul meci din Seria 2, echipa a doua a prim-divizionarei ACS Fotbal Feminin Baia Mare a primit vizita formației ACS Viitorul Arad. Conduse cu 2-0, jucătoarele din Baia Mare au reușit să restabilească egalitatea pe tabelă, dar în final au fost nevoite să se recunoască învinse.

A fost foarte greu, un teren dificil. Am rămas în 10 din minutul 15, la 1-0 pentru noi. S-a făcut 2-0, 2-2 și am bătut cu 3-2. Acesta a fost al doilea meci pentru noi în acest sezon. Am jucat și în Cupa României săptămâna trecută, unde am câștigat cu 26-0 împotriva celor de la Juventus București. Acolo nu s-a pus problema victoriei, dar meciul cu Baia Mare a fost unul disputat. Avem și un program încărcat în acest start, cu două deplasări. Am început la Baia Mare și etapa următoare avem la Gherla, două deplasări foarte lungi. Jucătoarelor le-a fost dor de fotbal, nu mai jucaseră un meci în campionat de peste un an. Au făcut antrenamente foarte puține. Va fi mai greu până își intră în ritm”, a declarat Giovanni Catanzariti, președintele clubului ACS Viitorul Arad, pentru FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.