Ca și în toamna anului trecut când echipa s-a îndepărtat defintiv de locurile promovabile, conducerea UTA-ei a demarat o așa-zisă „ope­rațiune” de curățire a lotului. Pri­mele nume au fost trecute pe listă chiar ieri și ne-au fost anunțate printr-un comunicat oficial la o zi după UTA – U. Cluj 0-4. „Clubul UTA începe o etapă de reorganizare pentru meciurile rămase în acest an și mai ales pentru pregătirea returului campionatului 2018-2019, dar și a sezonului viitor. O primă măsură în acest sens a fost trimiterea a patru jucători la echipa a doua, este vorba de Daniel Vădrariu, Paul Cubleșan, Alexandru Pop și Cristinel Matei”, e anunțul apărut pe site-ul oficial al grupării fanion al Aradului.
Decizia era – oarecum – în aer după ce Ionuț Popa a subliniat următorul lucru la conferința de presă de după meciul cu „șepcile roșii”. „Dacă ar fi să acționez acum, sub impulsul nervilor, la trei-patru jucători le-aș cere să nu mai vină la antrenament de mâine. Dar nu pot să fac asta, mai ales că sunt de părerea că nu numai ei sunt vinovați, ci și noi antrenorii sau conducerea. Nu arunc vina doar pe ei. Dar, dacă unii vor să plece, să plece. Acum sau la iarnă”, spunea duminică antrenorul „roș-albilor”.
Așadar mijlocașii Vădrariu, Matei și Cubleșan și atacantul Pop se vor pregăti începând din această săptămână sub comanda lui Sandu Gaica și Adi Ungur, dar nu vor putea evolua în Liga a IV-a, fiindcă nu apar pe tabe­lul comun depus la începutul sezonului la FRF. Tot din comunicatul clubului rezultă că e greu de crezut că ei vor mai fi reabilitați până la finalul acestui an și, mai repede sau mai târziu, se vor despărți defintiv de UTA.

Recomandările redacției