În noua secție de Neonatologie au fost aduși pe lume primii copii. Vorbim de un număr de 17 bebeluși, care s-au născut în primele două zile de când Secția de Neonatologie și-a primit primii beneficiari.

În urmă cu puțin timp, Ana Maria Popa, reprezentanta Cetăţii Voluntarilor și inițiatoarea proietului prin care s-au strâns donații pentru Neonatologie, dar și alte unități a declarat: „După patru luni de muncă la foc continuu am predat „cheia” noii secții reabilitate, către personalul medical, către comunitate, către mămici și nou născuți. Secția de Neonatologie a Spitalului Matern este a Aradului“.

Investiția s-a făcut din donații, în proiectul asociației „Cetatea Voluntarilor”, cu suportul Consiliului Județean (CJA) și al companiei Aptiv. De asemenea, au contribuit și alți arădeni binevoitori.

Reprezentanții CJA, ai asociației „Cetatea Voluntarilor“ și ai companiei Aptiv au prezentat investiția în prima săptămână a acestei luni.

Reamintim că, saloanele şi spaţiile conexe, respectiv cele dedicate cadrelor medicale au fost complet refăcute, cu mobilier nou şi adus la standardele actuale, cu echipamente medicale performante. Aspectul auster din vechile saloane a fost înlocuit cu un aspect luminos, modern, viu.

Recomandările redacției