Primii sub linie, nu există șoc pe măsura „roș-albilor”: Olimpia Satu Mare – UTA 1-0

0
101

Din candidată la promovare la începutul sezonului, UTA a ajuns să se bată la retrogradare după doar nouă etape scurse din actualul sezon al Ligii a II-a! Nici debutul lui Cristi Todea ca şi antrenor principal nu a fost cu noroc pentru „roş-albi”, care au pierdut la Satu Mare cu 1-0, în faţa Olimpiei, într-un duel al suferinţei. În schimb, Zoltan Ritli a debutat cu victorie pe banca lui „Oli”, golul de trei puncte al gazdelor fiind marcat în minutul 88, dintr-un penalty comis de macedonianul Adili.  „Bătrâna Doamnă” a făcut un nou meci slab, în special de la mijloc în sus, fără consistență în atac. Pe o ploaie câinească şi un teren greu, cele două echipe au practicat un joc de luptă şi uzură, mingea plimbându-se mai mult între cele două careuri.
Totuşi, Olimpia a fost mai insistentă în prima parte, iar Muntean şi Vasile Pop au creat în câteva rânduri pericol la poarta UTA-ei. De abia după 25 de minute, s-au văzut în atac și arădenii și Buleică a ratat de puțin finalizarea cu efect pe colțul lung. O șansă și mai clară de gol a avut Curtuiuș, care a reluat cu capul de puțin peste centrarea lui Burlă. Se întâmpla cu trei minute înainte de pauză, așa că scorul pauzei a fost 0-0.
Partea secundă a fost şi mai cenuşie, fără ocazii notabile, iar meciul se îndrepta spre un 0-0. Degeaba UTA a avut mai mult po­sesia, atacând la un moment dat ca la handbal, însă șutul telefonat de la marginea careului al lui Păcurar și luftul lui Cârstocea din mijlocul careului fiind prea puțin pentru a-l putea surprinde pe Fl. Muntean. Și a venit minutul 88, atunci când Adili a făcut o alunecare inexplicabilă în careu, faultându-l clar pe Lusamba. Căpitanul gazdelor, Ciprian Brata, a transformat cu precizie penalty-ul dictat de „centralul” Haidiner și tabela a „înghețat” la scorul de 1-0.
Formații:
Olimpia: Fl. Muntean – Duruș, Hlinca, Cr. Munteanu, Brata – Villand, R. Rus – V. Pop (70 Lusamba), D. Muntean, Miholca – Jurj (70 Lukacs)
UTA: Grahovac – Adili, Ciucă, Scutaru, Burlă (46 Dinculescu) – Jorza (77 Miculescu), Asani – Stahl, Păcurar, Buleică (61 Cârstocea) – Curtuiuș.
Arbitri: Denis Haidiner ( Hunedoara) – George Fridl ( Comănești – Bacău), George Duță ( Bacău).
Observatori FRF: Cristian Petropulos ( Alba Iulia), Zaharia Ciev ( Timișoara)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.