ansambluLa finele săptămânii trecute s-a lansat primul ansamblu arădean privat de cântece şi dansuri populare. Acesta se numeşte „Sorocul” şi este format din 16 tineri ambiţioşi. Liderul acestui ansamblu, instructorul coregraf Tonton, spune că încearcă să facă ceea ce nimeni nu a realizat până acum în Arad. „Suntem opt perechi de dansatori în cadrul acestui ansamblu. Suntem la început de drum, iar cu timpul ne propunem să devenim un ansamblu profesionist”, spune instructorul coregraf Tonton.
În sprijinul acestui ansamblu a venit şi directoarea Centrului Cultural Judeţean, Ana Maria Dragoş, cea care a pus la dispoziţia tinerilor costumele populare pe care aceştia le folosesc. „Ţin să-i mulţumesc, pe această cale, doamnei director a Centrului Cultural Judeţean Arad, Ana Maria Dragoş, pentru sprijinul pe care ni l-a acordat. Pentru aceste prime luni ne ajută cu costumele, iar ulterior le vom avea pe ale noastre”, mai completează Tonton.

 • A.Rădeanu spune:

  Nu ştiu ce să zic, dar după cum şi-au pus tricolorul la pălării, par mai degrabă amatori decât profesionişti. Nici numele instructorului nu-mi inspiră prea multă încredere (mai ales că n-are prenume). Costumele pe care le poartă sunt de Năsăud, nu de Crişana sau Banat. Bine-ar fi, ca ansamblu profesionist, să aibă costume şi repertoriu din toate zonele ţării. Dar sunt la început şi merită încurajaţi. Succes şi atenţie la detalii.

 • ,,TONTON,, ? Daca spuneati de enciclopidia coregrafica V. Nistor mai credeam ca aveau viitor, dar cu ,,tonton,, ma indoiesc. PS. pentru A.Radeanu:Ai facut un comentariu in necunostinta de cauza; poate dansatorii executau un dans din zona Nasaud. Te-ai facut de cacaO….

 • misterioasa spune:

  Cel mai autentic ansamblu privat romanesc care a dansat vreodata pe gresie!

 • nunu spune:

  ce inseamna ansamblu privat ? exista si ansamblu de stat ?

  ce scoala trebuie sa fii ziarist ?

 • tonton spune:

  E privat pentru ca activam pe banii nostrii. Cat despre Nistor prefer sa tac. Dak nu era el Aradul avea d mult ansamblu profesionist. Iar pentru cei care se indoiesc d calitatea actului artisc veniti intr.o seara sa ne dati nota in cunostinta d cauza

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției