După trei victorii consecutive, a venit și ziua primei înfrângeri pentru handbalistele Crișului. De altfel, deplasarea de pe terenul lui CSM Târgu Mureș, nimeni altul decât liderul la golaveraj al Seriei D al Diviziei A, era de risc maxim, antrenorul Sebastian Tudor și elevele sale nu au scăpat de ceea ce s-au temut. Și anume de mâna bună a vârfurilor formației transilvănene, internaționalele de junioare, Monica Barabaș și Andreea Târșoagă. Cele două au adunat exact jumătate din reușitele gazdelor, care – însă – au tremurat serios în fața Crișului 45-50 de minute. „Alb-albastrele” chiar au condus la pauză cu 17-15 și au ținut ritmul și în prima jumătate a reprizei secunde.
Diferența mincinioasă de pe tabelă s-a făcut de abia în ultimele 7-8 minute, dar Sebastian Tudor susține că nu are motive de supărare. „A fost un meci ce a arătat calitatea handbalului și în Divizia A! Dacă după prima repriza am condus cu două goluri, în cea de-a doua repriză jocul nostru a avut de suferit pe faza defensivă si le-am dat voie celor de la Târgu Mureș să finalizeze foarte ușor de pe semicerc. Chiar și așa, am avut un gol avans în minutul 50, dar pe fondul presiunii sălii și a oboselii noastre gazdele s-au desprins în câștigătoare. Vreau să felicit fetele pentru acest joc, sunt mândru de ele ca au luptat până la final. Cum am mai spus, această echipă a Crișului e la început. Vrem să creștem de la meci la meci, îmi pare bine că astăzi ne-am arătat potențialul și ne-am ridicat la nivelul unui. În afară de Jessi (n.a. Snakovski), mă bucură faptul ca nu avem accidentate și putem să ne pregătim pentru următoarele meciuri în formulă aproape complet. Aș vrea să felicit și echipa dinTârgu Mureș pentru echipa de azi”, ne-a declarat antrenorul Crișului.
Formații și marcatoare:
Târgu Mureș: Barabaș 10 Târșoagă 8 Buciu 7, Stîngu 6, Ghemeș 3, Munteanu 1, Ugran, Sângeorzan, Bardoși, Darie
Crișul: Boldor 8, Klimek 7, Lucușa 6, Damian 4, Iuga 2, Petruse 2, Tudose 1, Corha, Salata, Morariu
Au arbitrat cu destule greșeli, în special în defavoarea echipei oaspete, Ionuț Drăguț și Marian Drăghici. De menționat că niciunul dintre cei doi „fluierași” din Vrancea nu figura pe site-ul frh la acest meci, ei schimbându-i în ultimul moment pe P. Iacob (Brașov) și S. Savu (Argeș).

Recomandările redacției