Primul punct pentru handbaliștii arădeni în Divizia A, dar putea fi și mai bine: CSU Politehnica – HC Beldiman 22-22

0
266

Primul rezultat util al noii echipe de seniori a lui HC Beldiman a venit duminică dimineață, în Sala „Constantin Jude”, din Timi­șoara. Arădenii au avut o prestație solidă în fața celor de la CSU Politehnica, au condus pe tabelă și la 4 goluri diferență, dar au fost nevoiți să se mulțumească doar cu un punct.
La 21-22, în ultimele secunde ale partidei, arbitrii au dictat lovitură de la 7 metri pentru formația de pe Bega și confruntarea s-a încheiat la egalitate. „E un punct de moral într-o deplasare incomodă. Putea fi și mai bine, căci i-am condus pe timișoreni, dar arbitrii ne-au șicanat din nou, ca și la partida de pe teren propriu, cu Sânnicolau Mare. Până la urmă, mișcăm și noi clasamentul în condițiile în care avem o echipă foarte tânără, aflată în momentul actual la 50-60% din potențialul ei. Vrem să creștem de la meci la meci și, odată cu prețațiile mai bune, să vină și victoriile. Oricum, a fost un weekend bun pentru HC Beldiman, care și-a câștigat meciurile de la juniori, din deplasare. 30-16, cu Novaci, juniorii I și 28-20, cu LPS Banatul, juniorii III”, a spus George Beldiman, antrenorul handbaliștilor arădeni.
Au marcat pentru HC Beldiman la Timișoara: Yashan 7, Dorobanțu 6, Ivanov 4, Budacă 3, Iederan 1, Crișan 1, pe parchet mai intrând: Mathiu, Grigoraș, Bob, Alba, Papushak, Shyman și Cristea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.