Primul salvator SMURD mort din cauza covid-19

0
229

Bărbatul avea 48 de ani şi lucra ca pompier SMURD din 2007. Pe 12 aprilie el a fost internat la Spitalul din Medgidia iar o zi mai târziu a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Toţi colegii care au intrat în contact cu el sunt în izolare la domiciliu.

Primul salvator SMURD care a murit din cauza covid-19 este un bărbat din Constanţa. Militarul lucra ca pompier din anul 2007 şi a fost recompensat de mai multe ori pentru faptele sale de conducerea ISU Dobrogea. Pe 12 aprilie, bărbatul a fost internat la Spitalul din Medgidia iar o zi mai târziu a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Ulterior, starea de sănătate a pompierului s-a înrăutăţit şi a fost transferat la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. În buletinul de deces eliberat sâmbătă de GCS scrie că acesta avea comorbidităţi: Obezitate. În acelaşi timp, toţi colegii care au intrat în contact cu el sunt în izolare la domiciliu şi sunt monitorizaţi medical. Pe de altă parte, toate autospecialele pe care bărbatul a lucrat au fost dezinfectate.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.