monacargesEchipa fanion a Aradului s-a impus clar aseară, în fața unei alte foste campioane a României. FC Argeș nu a avut nicio șansă în Calea Aurel Vlaicu, pierzând cu 0-3. UTA a obținut prima victorie la o diferență mare de scor în această stagiune.
Monac a deschis tabela în minutul 18, după o lovitură de cap plasată la colțul lung din cornerul lui Kovacevic. După transversala lui Mărginean, cel care a majorat diferența a fost Adi Voiculeț. Atacantul de 28 de ani, pentru prima oară titular de la revenirea în „alb-roșu”, a înscris și el cu capul din 6 metri din centrarea lui Feussi (min. 45).
„Alb-roșii” au făcut legea și în partea a doua și s-au desprins pe tabelă în minutul 67. Monac a pătruns în viteză pe dreapta a pasat puternic în fața porții, de unde Dosso a înscris simplu cu latul. Până la final, argeșenii au avut mai mult posesia, dar au atacat haotioc și arădenii nu au avut nicio emoție în defensivă.
UTA: Amadio – Supic, Ene, Siminic – Feussi, Kovacevic (min. 61 – Chindriș), Mărginean, G. Neagu – Monac, Voiculeț (min. 64 – Dosso), Bîrză.
FC Argeș: Croitoru – Briceag, Vișa, Moise, Petrovic (min. 82 – Drăgan) – Al. Popa, Cârstoiu, Răuță, Manole (min. 71 – Iancu) – Ivănică, Dulcea.
Arbitri: George Găman (Craiova) – Ovidiu Timar (Marghita), Marius Bălan (Dej). Rezervă: Omar Dumitrică (Craiova).
Observatori FRF: Grigore Tomoioagă (Râmnicu Vâlcea), Dan Costin (Zalău)

Recomandările redacției