După o perioadă de doi ani în care restricțiile de oră și acces au fost în floare, weekendul acesta a fost primul „petrecut în libertate” de către arădeni.

Așa că am decis să facem un tour prin câteva din localurile arădene.

Dacă la ora 22, mulți dintre petrecăreți abia ajungeau în locul lor preferat de distracție, au mai fost câțiva arădeni puțin mai obosiți care la acea oră capitulau în fața oboselii.

Am „vizitat” primul local, situat pe Bd. Decebal, iar acolo distracția era refrenul tuturor pieselor. Arădeni din toate categoriile de vârstă se bucurau de muzică și dans.

Se simte că a venit libertatea!”, ne spune un petrecăreț.

Iar fiindcă gusturile arădenilor sunt diverse, următoarea oprire a fost la un local ales atât de iubitorii muzicii rock cât și de cea retro.

Acolo răsunau piesele alese și mixate de un cunoscut DJ arădean, iar petrecăreții s-au bucurat atât de piese mai recente, precum și de piese retro și HIT-uri clasice, cum ar fi „Hit The Road Jack”.

Ultimul local la care am „colindat” a fost unul relativ nou, din zona Piața Avram Iancu, iar după ritmurile pe care le auzeai încă de la intrare, puteai să bănuiești că este un local pentru generația Z.

Pe scurt, toate piesele virale de pe rețelele de socializare, le puteai auzi acolo, remixate, evident, de către un DJ local.

Este prima seară fără restricții. Noi am deschis chiar în timpul pandemiei și în general nu prea ieșeau tinerii pentru câteva ore de distracție. Astăzi văd că se văd schimbări. Tinerii merită și ei să se relaxeze, de asta ne-am și axat pe această nișă”, ne declară directorul administrativ al localului.

Se pare că arădenii au petrecut pe cinste în primul weekend de „libertate”, rămânând la party-urile lor preferate până la orele dimineții.

Puteți vedea live-urile din cele trei locale:

https://www.facebook.com/glsa.ro/videos/692444181940678

https://www.facebook.com/glsa.ro/videos/655458362453193

https://www.facebook.com/glsa.ro/videos/1289322424892209

Recomandările redacției